Карай си Форда и не ни занимавай. Ако иамше интерес към 155 щеше да можеш да зададеш конкретен въпрос, а твоето е чул недочул, видял недоразбрал.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 155
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ебати лаладжиите
т'ва наистина си е сектантство, и то в лошия смисъл - всичко различно от алфа да е боклук и да е анатемосано.
пп аз в началото се качих на лада, а после на астра, айде бой и по мен.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinkyебати лаладжиите
т'ва наистина си е сектантство, и то в лошия смисъл - всичко различно от алфа да е боклук и да е анатемосано.
пп аз в началото се качих на лада, а после на астра, айде бой и по мен.
Не съм казвал - чух , казаха ми и т.н.т - ами има си раздел за 155,
А относно форд ескорт - ще замълча.
Ей сега ще потърся форума на Форд да видя как е2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Както вече ви казах форда си го карам,тъи че стига ме приканвахте да си го карам,повече от това немога да го карам! Човека е прав,малко го избивате на сектантство,аз нищо лошо не съм казал,а вие ме нападате! Кво толко требва да разбирам от алфа,да не е космически кораб,обикновенна кола с по скъпа и трудна потдръжка ,тва е!
Comment
-
Относно ескорта поразгледаи моделите и мове и да ти хареса, естествено че не е без проблемна кола,но е добра!!! Няма да казвам че е по надеждна кола от алфата щото ще се разпали лут спор,а и неискам да убеждавам никого в нищо,щот всеки си има виждане!
Comment
-
Първоначално публикувано от tiadoалфа,да не е космически кораб,обикновенна кола с по скъпа и трудна потдръжка ,тва е!2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
Първоначално публикувано от tiado...Кво толко требва да разбирам от алфа,да не е космически кораб,обикновенна кола с по скъпа и трудна потдръжка ,тва е!Иначе "по-скъпа и трудна" от коя кола? Форд? Със сигурност е така, но при алфа ромео не съм чувал да има цени за нов автомобил, започващи от 14,990 лв с ДДС
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от tiadoАлфа нямат автомобили във този сегмент затова е така,както виждаш всички автомобилни компании се стремят д покрият всички потребности,дори и мерцедес!_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
колега що мислиш че е по скъпа и по трудна потдръжката на Алфа 155
аз не съм на твоето мнение.За мен Алфа 155 е много добра кола и аз си я харесвам много.Ако си решил да я купуваш тука можеш да получиш добри съвети щото във форума има хора които в детайли
познават марката.А колкото до слабите и места да има си и слаби
места но кой автомобил няма такива зависи на каква кола ще попаднеш то и Мерц може да си купиш и да е ко4ина налиAlfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Абе просто за Алфистите думата практично е доста непозната.
То затова в цял свят са известни като АЛФИСТИ - щото си харесват Алфа независимо от недостатъците.
Иначе за Фордаджии не съм чувал
Ама то да ти кажа и хубавата жена не е практична - ама като те пали и си готов да търпиш капризите, да и прощаваш всичко и да си я обичаш.
Иначе ако си вземеш грозноватичка и мустаката жена - сигурно ще е по практично - ще те слуша. ще ти готви и ще бъде с по ефтина поддръжка - е да ама аз искам палавница и да ми кипва, и да ме ядосва понякога и да се глези - ама като я видя в следващия миг да забравям всичко и така до следващия каприз.
А пък усещането да подкараш форда и алфата да го сравнявам ли с "карането " на описаните горе жени2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
Първоначално публикувано от caroftheyear.orgThe Ford S-Max has won the Car of the Year 2007 award with a margin of only two points from the Opel/Vauxhall Corsa. The winner received points from 57 of the 58 Jury members.The Citroлn C4 Picasso was close in third place and was awarded top points by 17 members of the Jury, 10 more than the winner. The nomination of eight finalists in the first vote, instead of the usual seven, emphasizes the closeness of the fight for the title.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
tiado,неоставай с впечетлението,че тук цари "сектанство"!Но неможе някак си да се регистрираш във форума и първото ти изречение което пишеш да започва:Що за курник е алфа 155,бях се навил да взимам такава алфа......
И в който и да е друг форум постъпиш така,колегите ще се засегнат.В моето семейство има 4 автомобила-2 рена,БМВ и алфата.2000 година си продадох форда Орион 1.8 16V.
Към всички автомобили се отнасям еднакво грижливо,някой неща сам преглеждам и отстранявам,за други харча пари по сервизи.
Затова и изглеждат много добре за годините си.Вярно,че алфата ми е най-на сърце,но на това му викаме страст.
Иначе тук можеш да научиш много за марката и модела и сам да си направиш изводите.
Помни,че повечето от форума сме с денонощно присъствие тук и сме като едно голямо семейство.Винаги можем да ти сме в помощ за нещо.
Пак ти отправям покана ако имаш възможност ела на срещите ни във Варна да се запознаем.Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
------------------------------------------
Comment
-
Несъм искал да засегна никои,и се извинявам ако има такива! BatVas леко ми намекна че форда е като грозната женааз няма да го приамам като обида!Отново благодаря за поканата на срещата на алфаджиите!Ако имам възможност ще доида,и ще ми е приатно да се запознаем Mikoasp .Още повече че във Варна ще съм със един приятел които е фен на Италянските машини,тъи че ако имам време ще се срещнем.Впеочем аз съм от София!
Comment
Comment